Protocol Partytentverhuur Gorinchem

Om onze klanten en medewerkers te beschermen en verdere verspreiding van het covid-19 virus tegen te gaan hebben wij een protocol opgesteld.

Verhuur aanvraag indienen

Een verhuur aanvraag kunt u net zoals gewoonlijk nog steeds doen via onze website. Ook bij vragen zijn wij per mail of telefonisch bereikbaar, dit gebeurd dus allemaal op afstand.

Afhalen of bezorgen

Wanneer u onze partymaterialen komt afhalen leggen wij de gehuurde materialen buiten neer zodat u dit kunt oppakken. Het is ook mogelijk dat wij dit direct in uw auto leggen, dit dient dan alleen door onze medewerker gedaan te worden en vragen wij tijdens deze handeling 1,5 meter afstand te houden. Onze medewerkers dragen altijd handschoenen wanneer ze in contact komen met onze partymaterialen.

Bij lichte vertoning van ziekteverschijnselen verzoeken wij om niet langs te komen om de gehuurde spullen af te halen, bezorging is wel mogelijk. Bij bezorging leveren wij de gehuurde spullen voor uw deur of leggen wij deze in uw tuin, wij komen in geen van de gevallen binnen in het huis.

Op- en afbouwen door Partytentverhuur Gorinchem

Het is mogelijk om uw gehuurde partymaterialen door ons te laten op- en afbouwen, echter vragen wij wel wanneer we aanwezig zijn 1,5 meter afstand te houden. Tijdens het op- en afbouwen zullen onze medewerkers handschoenen dragen. Let op! Onze medewerkers blijven thuis bij vertoning van lichte ziekteverschijnselen, het is dus mogelijk dat op het laatste moment op- en afbouwen niet meer mogelijk is door gebrek aan personeel.

Contactloos betalen

Uit voorzorgsmaatregelen is contant betalen of pinnen aan de deur niet meer mogelijk. Wij verzoeken u om het factuurbedrag over te maken. Mocht u het makkelijker vinden kunnen wij ook een betaalverzoek versturen. U kunt naar een factuur vragen dan verzenden wij die per email.

Hygiëne partymaterialen

Nadat een klant bij ons partymaterialen gehuurd heeft maken wij die altijd schoon voordat het terug in de stelling gelegd wordt. Uit extra voorzorg zullen wij dit nogmaals schoonmaken wanneer het materiaal gehuurd wordt. Daarnaast verhuren wij onze materialen pas weer drie dagen nadat het in gebruik is geweest door een andere klant. Bij binnenkomst van de loods moeten onze werknemers direct hun handen wassen en worden er handschoenen gedragen wanneer ze in contact komen met onze partymaterialen.

Gelegenheid vieren in 1,5 meter samenleving

Wij denken graag mee om op een verantwoordelijke manier uw gelegenheid te vieren. Daarom leveren wij gratis onze 1,5 meter vakken bij het huren van een partytent of easy up tent.

De 1,5 meter vakken bestaan uit dunne pvc buizen zodat u niet zo snel erover zult struikelen. Met deze vakken kunt u goed rekening houden om 1,5 meter afstand te houden en dus op een verantwoordelijke manier uw gelegenheid vieren tijdens deze pandemie.

Wij vragen om uw begrip tijdens het hanteren van onze protocol. Alleen samen komen we deze crisis door en beschermen we onze dierbaren.