Op deze pagina informeren wij u over de mogelijkheden van Partytentverhuur Gorinchem en hoe u aanvraag behandeld wordt.

Aanvraag via de website

Wij raden u voor de snelste reactie aan om een aanvraag in te dienen via de website. Doordat wij doordeweeks ook klussen hebben kunnen wij telefonisch nog wel is niet in de gelegenheid zijn om op te nemen.

Wanneer u een aanvraag heeft verstuurd controleer altijd of u dan ook via de mail een bevestiging heeft gehad. Wij proberen altijd binnen 24 uur antwoordt geven op uw aanvraag. Met daarin antwoordt of de aangevraagde spullen voor de gewenste datum wel of niet op voorraad zijn. U kunt vervolgens u aanvraag definitief te reserveren door het bedrag over te maken.

Afhaal

Heeft u gekozen voor afhaal dan kunt u dit vrijdag ophalen tussen 10:00 – 11:30 of tussen 20:00 – 21:00. Het terug brengen kan maandag tussen 11:00 – 13:00. Komen deze tijden niet uit dan kunnen wij eventueel op afspraak een andere datum afspreken.

Bezorgen

Heeft u gekozen voor bezorging dan komen wij dit vrijdag tussen 12:30 – 15:00 bezorgen of zaterdag ochtend. Het ophalen doen wij zondag op afspraak, mits de gelegenheid op zondag is dan komen wij maandag langs.