Transportkosten

Partytentverhuur Gorinchem bezorgd  aan huis of locatie. Hiervoor zijn de volgende kosten verbonden.

Indien u uw tent door ons laat opbouwen en afbouwen
Service Kosten
Transportkosten Gorinchem €12,10

* Ook zonder op- en afbouw service is het mogelijk dat wij uw gehuurde partymaterialen komen brengen. De transportkosten zijn hiervoor gelijk.

Vragen:

Q:Is bezorgen mogelijk en wat zijn de kosten daarvoor?
A: Jazeker; de kosten daarvoor vind je terug in het aanvraagproces. Deze kosten zijn veelal afhankelijk van het aantal af te leggen km’s vanaf onze locatie. Daarbij is het belangrijk om er rekening mee te houden/te beseffen dat wij deze afstand 4x dienen af te leggen.

Q: Op welke tijd(en) vindt de bezorging plaats?
A: Dit zijn altijd afspraken op maat. Onderling worden, indien de aanvraag doorgestuurd is, hierover afspraken gemaakt. Meestal bezorgen wij het op vrijdag en komen wij het op zondag of maandag op halen. 

Q: Kan ik mijn spullen ook afhalen?
A: Afhalen is mogelijk op afspraak. Onze opslag zit buiten Gorinchem waardoor wij voor een klein bedrag komen ophalen en brengen. 

Q: Heb ik mijn gevraagde spullen gelijk gereserveerd bij een aanvraag?
A: Ja, nadat wij een aanvraag hebben ontvangen reserveren wij de spullen voor de desbetreffende datum. Wanneer het materiaal niet beschikbaar is nemen wij direct contact op. Kijk ook onze huurvoorwaarden voor het annuleren van een aanvraag.

Q: Borg:
A: Op alle huuropdrachten rekenen wij een minimale borg van € 100,-
Deze krijgt u uiteraard weer terug, indien u de spullen in dezelfde staat terugbrengt als u ze mee heeft gekregen.

Q: Hoe weet ik welke maat tent ik nodig heb voor mijn gelegenheid?
A: Een partytent is voor verschillende gelegenheden te gebruiken en voor elke gelegenheid passen weer een ander aantal personen in een tent. Om tot een goede schatting te komen hoeveel m2 je per persoon nodig hebt, hebben wij de onderstaande tabel gemaakt.

Houdt er rekening mee dat wanneer er party attributen in de tent worden geplaatst er minder personen in kunnen.