Partytent huren – Partytent verhuur Gorinchem

Welkom op de verhuur pagina van onze partytenten. Op deze pagina treft u alle klassieke partytenten die wij in ons assortiment hebben. De maten lopen uiteen van een 3×3 partytent tot aan onze enorme 12×12 partytent. Dus voor elk evenement, bruiloft of feest is wel een geschikte tent te plaatsen.

Uitgebreid assortiment aan partytenten

Wij verhuren verschillende partytenten in uiteenlopende formaten. Onze partytenten kunt u zelf opzetten, maar u kunt dit ook door ons laten doen. Verder kunt u er ook voor kiezen om de partytent te voorzien van een tentvloer. Het gebruik van een tentvloer is ideaal wanneer u te maken heeft met een ongelijke ondergrond of wanneer de grond vochtig is. U kunt kiezen uit de volgende partytenten:

Vragen over onze partytenten

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over één van onze partytenten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan per  e-mail, telefoon of WhatsApp.

Partytentverhuur Gorinchem is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Dalem, Giessenburg, Goudriaan, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Herwijnen, Hoogblokland, Hoornaar, Leerdam, Meerkerk, Raamsdonksveer, Sleeuwijk, Vuren, Werkendam, Woudrichem en omstreken.