Easy up tent huren – vouwtent verhuur Gorinchem

Easy up tenten zijn zoals de naam al verklapt erg praktisch en eenvoudig op te zetten. Wij hebben in ons assortiment verschillende kleuren en formaten tenten beschikbaar. Zo is er voor elke gelegenheid een passende easy up tent die je helemaal kunt aankleden in de stijl van het feest of evenement.

Easy up tent inrichten

Wilt u een vloer in de Easy up tent? Een vloer in de tent is natuurlijk erg gewenst. Voor Easy up tenten is de tegelvoer daar zeer geschikt voor. Een tegelvloer zorgt voor een gelijke oppervlakte en het zorgt ervoor dat je geen last hebt van een vochtige of modderige ondergrond.

Ook verhuren wij verschillende producten voor de inrichting van Easy up tenten zoals:

  • Feestverlichting en geluidsinstallaties
  • Meubilair zoals: statafels, stoelen en zitzakken
  • Koelkasten en keukenapparatuur

Wij verhuren de volgende soorten Easy up tenten:

Over Partytentverhuur Gorinchem

Partytentverhuur Gorinchem is een betrouwbare partner voor de verhuur van Easy up tenten en meer.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, telefoon of WhatsApp

Partytentverhuur Gorinchem is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Dalem, Giessenburg, Goudriaan, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Herwijnen, Hoogblokland, Hoornaar, Leerdam, Meerkerk, Raamsdonksveer, Sleeuwijk, Vuren, Werkendam, Woudrichem en omstreken.