Catering in Gorinchem & omgeving – Partycatering Gorinchem

Partytentverhuur Gorinchem beschikt ook over een eigen catering in samenwerking met pd-catering. Wij bieden de volgende catering aan.

Drank catering

Laat uw drank verzorgen door ons. Wij komen met onze eigen mobiele bar en zorgen dat uw gasten van diverse drankjes worden voorzien, ook ruimen wij de glazen zelf op. Ons team heeft een vriendelijke uitstraling en draagt altijd positief bij aan de feestsfeer.

Food catering

Onze koks hebben een Indische roots en zijn daarom ook gespecialiseerd in de Indische keuken. Deze maaltijden vallen altijd erg goed in de smaak bij onze klanten en is dus ook zeker aan te raden. Wilt u liever wat anders? Vraag na de mogelijkheden, er is weinig wat onze koks niet kunnen koken.

All In party catering

Wilt u geen zorgen hebben op het feestje en volledig genieten van de gelegenheid? Maak dan gebruik van onze All In party catering. Hierin verzorgen wij het gehele feestje van het eten tot aan de drankjes aan toe. Wij bestaan uit een jong en gezellig team dat altijd zorgt om een extra bijdrage te leveren aan uw speciale gelegenheid.

Ook is het mogelijk om een fotograaf te huren voor het feestje.

Om volledig aan uw wensen te voldoen werken wij met offertes op maat. Heeft u interesse in onze catering mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in met uw wensen en datum van de gelegenheid. Wij sturen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partycatering Gorinchem is uw partner voor complete catering in o.a. Dalem, Giessenburg, Goudriaan, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Herwijnen, Hoogblokland, Hoornaar, Leerdam, Meerkerk, Raamsdonksveer, Sleeuwijk, Vuren, Werkendam, Woudrichem en omstreken.